Theater De Tamboer Hoogeveen

Zaten we gisteren nog in het Zeeuwse Middelburg, vandaag is het de beurt aan Hoogeveen. Yep, we schrijven 22 oktober en zetten onze trein weer in beweging richting theater De Tamboer te Hoogeveen. Na een uiterst vriendelijk ontvangst ‘wat altijd gepaard gaat met koffie’ konden we nu zonder enige vertraging op tijd beginnen aan onze soundcheck met daarop volgend een korte repetitie. Stagemanager / geluidstechnicus Rogier Bakker ( onze vaste rots in de branding ) had zoals altijd weer alles spik en span op het podium en konden de dame en heren musici aan het muzikale ‘buffet’ aanschuiven.

nejo-de-tamboer-hoogeveen-22-10-2016-22

Met speciale dank aan de club ‘de vrienden van de Tamboer’ werd dit een zeer geslaagde avond. Zowel de zaal als het balkon waren goed bezet.

nejo-de-tamboer-hoogeveen-22-10-2016-47

Deze avond zou ook iets extra’s meekrijgen n.l. in het voorprogramma speelde de High Moor Big Band o.l.v. Martin Oosterwijk. Een jazzorkest met vele enthousiaste jonge mensen m.n. de drummer die ik zo inschatte van nog geen 14 jaar. Een groot compliment is hier wel op z’n plaats vanwege het feit waarop De Vrienden van de Tamboer i.s.m. het theater en de High Moor Big Band op deze wijze de jazz een stimulans in de region hebben gegeven.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.